despre

Toate apartamentele Alezzi au terasă individuală cu vedere spre mare

Cel mai nou ansamblu rezidențial din Mamaia Nord

everything included

Locuinţele sunt gândite astfel încât toate apartamentele, indiferent de poziția lor, sa aibă vedere directă la mare și să se adapteze nevoilor oricărei persoane, date fiind diversitatea dispunerii şi finisajele executate.

Toate acestea permit clienţilor noştri să se bucure de un mediu plăcut şi confortabil de viaţă.

ALEZZI Beach Resort se află în zona de nord a stațiunii Mamaia

La doar:
  • 10 minute - centrul stațiunii Mamaia
  • 10 minute - Autostrada A4 / Năvodari
  • 20 minute - centrul orașului Constanța
  • 25 minute - Aeroportul Mihail Kogalniceanu
Vezi Harta
viziune și execuție
ALEZZI ÎNSEAMNĂ MAI MULT DECÂT UN PROIECT DE LOCUINȚE
Carpe Diem Santorini Yorgos Kopatsaris

Proiectul reprezintă o dezvoltare naturală a zonei, punând bazele unui nou pol turistic pentru Mamaia Nord – Năvodari, de-a lungul Promenadei recent inaugurate. Arhitectura este concepută astfel încât să direcționeze privirea printr-un element de timp ecran vizual focusat pe elementul natural principal: Marea Neagră.

Suntem un dezvoltator consacrat în piață, proiecte ca Mamaia Summerland, Hotel Malibu Mamaia și Hotel Oxford Constanța purtându-ne semnătura, iar mixul dintre experiență colectată și cerințele pieței ne-au convins să pregătim un concept inovator în nordul litoralului.

Arhitectura

Pentru proiectul ALEZZI Beach Resort am colaborat cu birouri de arhitectură de renume, ce s-au concentrat atât asupra standardelor de siguranță ridicate în ceea ce privește construcția resortului, cât și asupra compartimentarii spațioase și inteligente cu terase individuale, orientate către mare.

Tehnică

Compoziția arhitecturală a amenajării sitului în vederea creării funcțiunii de resort, are la bază conceptul de deconstructivism. Acest concept urmărește importanța întregului, în sensul desființării opozițiilor pe baza cărora este fundamentat, precum și demonstrarea complexității ireductibile, instabile a părților sale.

Finisaje

Dotările premium și calitatea finisajelor împreună cu arhitectura modernă și dotările apartamentelor creează o ambianță plăcută și confortabilă, oferind în același timp posibiltatea de a locui într-un ansamblu rezidențial deosebit, având terasă individuală cu vedere directă la mare.