PREZENTARE GENERALA

Alezzi Resort schimba regulile jocului

Alezzi Beach Resort reprezintă o nouă filozofie de a locui, prin compartimentările inteligente ale apartamentelor de vacanta, aliniate noilor tendinţe de locuire, şi prin infrastructura generală a proiectului, care va include numeroase facilităţi pentru locatari, precum cele 4 restaurante cu specific si Alezzi Gym&SPA .

Avem parteneriate stabilite pentru un restaurant cu specific mediteraneean – pescaresc, un restaurant cu specific oriental – turcesc si un restaurant cu specific italian ce vor fi dispuse la parterul cladirilor .

Printre facilitatile pe care vrem sa le oferim clientilor nostri veti gasi o zona rezidenţială cu acces controlat, un centru Spa cu piscina interioara, o sala de fitness, salon de infrumusetare, piscine exterioare pentru copii si adulti, locuri de joacă, o farmacie, o gelaterie, multiple spaţii verzi, curţi interioare spaţioase, locuri de parcare subterane şi supraterane, totul integrat într-un resort care priveşte cu încredere în viitor. 

Proiectul reprezinta o dezvoltare naturala a zonei, punand bazele unui nou pol turistic pentru Mamaia Nord – Navodari, de-a lungul Promenadei recent inaugurate. Arhitectura este conceputa astfel incat sa directioneze privirea printr-un element de timp ecran vizual focusat pe elementul natural principal: Marea Neagra.

Suntem un dezvoltator consacrat in piata, proiecte ca Mamaia Summerland, Hotel Malibu Mamaia si Hotel Oxford Constanta purtandu-ne semnatura, iar mixul dintre experienta colectata si cerintele pietei ne-au convins sa pregatim un concept inovator in nordul litoralului.

Apartamente finalizate (faza 1)

TipNumar unitati
apartament 3 camere144
apartament 2 camere144

Apartamente in curs de executie

TipNumar unitati
apartament 3 camere90
apartament 2 camere540
apartament tip studio180

FINISAJE

Unicitate si exclusivitate

Pentru proiectul ALEZZI BEACH RESORT am colaborat cu birouri de arhitectura de renume, ce s-au concentrat atat asupra standardelor de siguranta ridicate in ceea ce priveste constructia resortului, cat si asupra compartientarii spatioase si inteligente cu terase individuale, orientate catre mare.

STRUCTURA

Suprastructura este realizata din placa dala groasa cu lamele si diafragme din beton armat.

PLACARI

Compartimentarea interioara, este facuta cu zidarie de 20cm, iar cea exterioara cu 25cm placata pe exterior cu polistiren de 10cm.

TAMPLARIE

6 camere, geam Tripan, Low-e, all season, Gealan S8000, feronerie Maco Multi-Matic Germania.

OBIECTE SANITARE

Incalzire cu centrala Immergas Italia 28KW, calorifere decorative din aluminiu. Bai utilate cu obiecte sanitare, ceramica de import.

PARDOSELI

Placate cu gresie calda tip parchet import.

ASCENSOR

Fiecare imobil este prevazut cu unul sau mai multe lifturi de cate 6 persoane.

USI

Usa de acces metalica, calitate premium import Italia. Usi interioare MDF import.

CLIMATIZARE

Fiecare apartament este dotat cu sistem de Aer Conditionat 12000 btu.

LOCATIE

Explorand noi teritorii

MAMAIA NORD

Alezzi Beach Resort se află în zona de nord a statiunii Mamaia la câteva minute de mers cu maşina de centrul statiunii.

Situat intr-o zona care cunoaste o dezvoltare accelerata, ALEZZI BEACH RESORT pregateste definirea unui nou stil de viata pentru clientii sai. Conectand atmosfera senzuala a vietii de noapte cu starea de briza a conceptului de resort, complexul va oferi oportunitati unice de petrecere a timpului la mare.

1,098

apartamente

30%

amprenta construita

4,000

persoane

700

locuri de parcare

PAPAYA RESORT

Proiectul de apartamente noi Papaya Aparthotel Beach Resort este cel mai nou ansamblu rezidential din Mamaia Nord – Navodari, avand una din pozitionarile cele mai avantajoase: toate apartamentele au terasa individuala cu vedere spre mare.

Papaya Aparthotel a fost proiectat astfel incat sa raspunda nevoilor actuale ale viitorilor proprietari, cu locuri de parcare amenajate la parterul complexului, acces facil in orice anotimp si compartimentari spatioase si inteligente.

SUMMERLAND MAMAIA

Toate apartamentele din ansamblul Summerland Mamaia Nord au vedere la Marea Neagra sau Lacul Siutghiol. Ti-ai imaginat vreodata cum ar fi sa locuiesti exact langa mare? Sa parasesti imobilul si sa te afli deja pe plaja? Sa iti poti supraveghea copilul jucandu-se de la propriul tau balcon? Si peste toate acestea sa fii la 200m distanta de mare, dar in acelasi timp ferit de zgomotul si poluarea orasului? Acest vis poate deveni realitate odata cu Mamaia Summerland.

HOTEL MALIBU MAMAIA

Hotel Malibu Mamaia este amplasat la intrarea sudică în stațiunea Mamaia, fiind mărginit de plajă cu nisip fin și de apele lacului Tăbăcărie. Datorită poziționării privilegiate, oaspeții hotelului au șansa unică de a urmări răsăritul soarelui din apele Mării Negre și apusul acestuia in apele lacului Siutghiol.

HOTEL OXFORD CONSTANTA

Construit la intrarea în stațiunea Mamaia, complexul nostru oferă toate facilitățile unui hotel de trei stele. Hotelul Oxford*** are 90 de camere duble și 6 apartamente complet dotate conform standardului: minibar, linie telefonică internațională, cablu TV, aer condiționat , internet wi-fi , balcon , baie cu cabină de duș. Plaja se află la 5 minute de mers pe jos şi la 500 de metri de parcul de distracţii Aqua Magic.