Proiecte

Proiecte Imobiliare Constanta

DESPRE ALEZZI

├Än toate proiectele noastre punem suflet, construind cu responsabilitate, aten╚Ťie la detalii ╚Öi arhitectur─â inovatoare proiecte ce ├«╚Ťi devin cas─â!
Investim în mod constant în calitate, ne dezvoltăm din ce în ce mai mult, pe măsură ce gândim proiecte noi.

PROIECTE ÎN DEZVOLTARE

Alezzi Odyssey

Investe╚Öte inteligent ├«ntr-un apartament cu facilit─â╚Ťi premium aproape de mare ╚Öi bucur─â-te de pl─â╚Ťi e╚Öalonate la dezvoltator!

Locul unde planurile tale devin realitate!
Multitudinea facilit─â╚Ťilor, spa╚Ťiile generoase, compartiment─ârile inteligente, gr─âdinile ╚Öi arhitectura sustenabil─â completeaz─â cu succes amplasarea proiectului din apropierea m─ârii. Avantajele creeaz─â un ambient perfect pentru un stil de via╚Ť─â ecologic, armonios ╚Öi modern.

Vezi mai mult

Alezzi Towers

Alezzi Towers se remarc─â prin arhitectura sa contemporan─â ╚Öi designul elegant, fiind considerat un simbol al luxului ╚Öi al confortului ├«n Mamaia Nord. Complexul reziden╚Ťial ofer─â o gam─â divers─â de facilit─â╚Ťi ╚Öi servicii exclusiviste, precum piscin─â exterioar─â situat─â la etajul 9, sala de fitness, spa╚Ťiu comercial, spa╚Ťii verzi ╚Öi zone de relaxare.

PROIECTE FINALIZATE

Alezzi Infinity Resort&SPA - Ultimele apartamente disponibile

Un proiect exclusivist, finalizat ├«n prima linie la mare, cu o priveli╚Öte de ├«╚Ťi taie respira╚Ťia! Apartamente la cheie cu facilit─â╚Ťi exclusiviste.

Apartamente finalizate, în prima linie la mare!
Infinity pool ╚Öi 2 piscine, Spa&Fitness, recep╚Ťie ╚Öi hotel de 5 stele, re├«ntregesc resortul din prima linie la mare. Alezzi Infinity Resort & SPA este un proiect modern ╚Öi exclusivist ce ofer─â un stil de via╚Ť─â select ╚Öi un cadru de lux, ├«ndeplinind dorin╚Ťele ╚Öi nevoile fiec─ârui client. Ansamblul finalizat ├«n 2022, de peste 400 de apartamente cu 2, 3 camere ╚Öi studio-uri din Mamaia Nord, v─â propune o nou─â filozofie select─â de a locui, prin compartiment─ârile inteligente ale apartamentelor ╚Öi prin infrastructura general─â a proiectului, care va include numeroase facilit─â╚Ťi pentru locatari. Alezzi Infinity Resort & SPA este dezvoltat ├«n Mamaia Nord, ├«n prima linie la plaj─â ╚Öi cuprinde apartamente la cheie cu vedere superb─â c─âtre mare.

Vezi mai mult

Nord10 by Alezzi - SOLD OUT

Totul optim și la îndemână!

Nord10 by Alezzi ÔÇô Cu o amplasare optim─â fa╚Ť─â de plaj─â, majoritatea punctelor de interes cu hiper market ╚Öi sens giratoriu ├«n proximitate. La un pas de plaj─â ÔÇô doar 3 minute de mers ├«n ritm de var─â te despart de promenada N─âvodari ╚Öi plajele din zon─â. ├Än complexul de apartamente g─âse╚Öti o piscin─â exterioar─â, loc de joac─â pentru copii, precum ╚Öi restaurant cu teras─â.

Nord10 ofer─â proprietarilor ╚Öi alte facilit─â╚Ťi interesante: imobile cu finisaje de calitate, apartamente livrate la cheie pentru cei mai exigen╚Ťi clien╚Ťi, supraveghere video cu camere exterioare, paz─â permanent─â, administrare profesionist─â a imobilului.
To╚Ťi proprietarii au acces gratuit la locul de joac─â pentru copii ╚Öi piscina exterioar─â, iar restaurantul din cadrul complexului reprezint─â o facilitate fantastic─â ├«n vacan╚Ťele de var─â.

Alezzi Beach Resort - SOLD OUT

V─â ofer─â o experien╚Ť─â de lux ╚Öi relaxare pentru to╚Ťi oaspe╚Ťii s─âi. Apartamentele sunt situate la un pas de plaj─â, unde v─â pute╚Ťi bucura de soare ╚Öi mare, pe parcursul ├«ntregului sejur.

Pentru o experien╚Ť─â de vacan╚Ť─â complet─â, complexul v─â pune la dispozi╚Ťie apartamente spa╚Ťioase, cu design actual ╚Öi confortabile. Arhitectura este conceput─â astfel ├«nc├ót fiecare dintre cele 160 de apartamente s─â aib─â vedere lateral─â la Marea Neagr─â.

Proiectul imobiliar e v├óndut ├«n totalitate, dar v─â pute╚Ťi bucura de vacan╚Ť─â tot timpul anului, rezerv├ónd unul dintre apartamentele ├«n regim hotelier, cu facilit─â╚Ťi premium, precum piscin─â interioar─â ├«nc─âlzit─â, spa, saun─â umed─â-uscat─â, jacuzzi, sal─â de fitness, 3 piscine exterioare dintre care una de copii, 2 locuri de joac─â exterioare, 4 restaurante cu specific divers la parterul complexului.

Vezi ofertele de cazare

SOLICIT─é OFERTA!

╚śi unul dintre colegii no╚Ötri v─â va contacta ├«n maxim 30 minute.


    Call Now Button