Investește

INVESTEȘTE ÎN ALEZZI

Alezzi.ro reprezintă unul dintre cei mai remarcabili dezvoltatori imobiliari din Constanța, Mamaia și Mamaia Nord.

Încă de la finalizarea primului proiect, în peste 8 ani de experiență, am reușit să ne punem amprenta pe piața imobiliară constănțeană, prin proiecte de renume, începând de la Alezzi Beach Resort, Nord10 by Alezzi, Alezzi Infinity Resort&SPA și continuând cu Alezzi Odyssey și Alezzi Towers.
În toate proiectele noastre punem suflet, construind cu responsabilitate, atenție la detalii și arhitectură inovatoare proiecte ce îți devin casă!
Investim în mod constant în calitate, ne dezvoltăm din ce în ce mai mult, pe măsură ce gândim proiecte noi.

PROIECTE ÎN DEZVOLTARE

Investeste in arhitectura moderna

Alezzi Odyssey

Investește inteligent într-un apartament cu facilități premium aproape de mare și bucură-te de plăți eșalonate la dezvoltator!

Locul unde planurile tale devin realitate!
Multitudinea facilităților, spațiile generoase, compartimentările inteligente, grădinile și arhitectura sustenabilă completează cu succes amplasarea proiectului din apropierea mării. Avantajele creează un ambient perfect pentru un stil de viață ecologic, armonios și modern.

Investește acum

Alezzi Towers

Alezzi Towers se remarcă prin arhitectura sa contemporană și designul elegant, fiind considerat un simbol al luxului și al confortului în Mamaia Nord. Complexul rezidențial oferă o gamă diversă de facilități și servicii exclusiviste, precum piscină exterioară situată la etajul 9, sala de fitness, spațiu comercial, spații verzi și zone de relaxare.

PROIECTE FINALIZATE

Alezzi Infinity Resort&SPA - Ultimele apartamente disponibile

Un proiect exclusivist, finalizat în prima linie la mare, cu o priveliște de îți taie respirația! Apartamente la cheie cu facilități exclusiviste.

Apartamente finalizate, în prima linie la mare!
Infinity pool și 2 piscine, Spa&Fitness, recepție și hotel de 5 stele, reîntregesc resortul din prima linie la mare. Alezzi Infinity Resort & SPA este un proiect modern și exclusivist ce oferă un stil de viață select și un cadru de lux, îndeplinind dorințele și nevoile fiecărui client. Ansamblul finalizat în 2022, de peste 400 de apartamente cu 2, 3 camere și studio-uri din Mamaia Nord, vă propune o nouă filozofie selectă de a locui, prin compartimentările inteligente ale apartamentelor și prin infrastructura generală a proiectului, care va include numeroase facilități pentru locatari. Alezzi Infinity Resort & SPA este dezvoltat în Mamaia Nord, în prima linie la plajă și cuprinde apartamente la cheie cu vedere superbă către mare.

Investește acum

Nord10 by Alezzi - SOLD OUT

Totul optim și la îndemână!

Nord10 by Alezzi – Cu o amplasare optimă față de plajă, majoritatea punctelor de interes cu hiper market și sens giratoriu în proximitate. La un pas de plajă – doar 3 minute de mers în ritm de vară te despart de promenada Năvodari și plajele din zonă. În complexul de apartamente găsești o piscină exterioară, loc de joacă pentru copii, precum și restaurant cu terasă.

Nord10 oferă proprietarilor și alte facilități interesante: imobile cu finisaje de calitate, apartamente livrate la cheie pentru cei mai exigenți clienți, supraveghere video cu camere exterioare, pază permanentă, administrare profesionistă a imobilului.
Toți proprietarii au acces gratuit la locul de joacă pentru copii și piscina exterioară, iar restaurantul din cadrul complexului reprezintă o facilitate fantastică în vacanțele de vară.

Alezzi Beach Resort - SOLD OUT

Vă oferă o experiență de lux și relaxare pentru toți oaspeții săi. Apartamentele sunt situate la un pas de plajă, unde vă puteți bucura de soare și mare, pe parcursul întregului sejur.

Pentru o experiență de vacanță completă, complexul vă pune la dispoziție apartamente spațioase, cu design actual și confortabile. Arhitectura este concepută astfel încât fiecare dintre cele 160 de apartamente să aibă vedere laterală la Marea Neagră.

Proiectul imobiliar e vândut în totalitate, dar vă puteți bucura de vacanță tot timpul anului, rezervând unul dintre apartamentele în regim hotelier, cu facilități premium, precum piscină interioară încălzită, spa, saună umedă-uscată, jacuzzi, sală de fitness, 3 piscine exterioare dintre care una de copii, 2 locuri de joacă exterioare, 4 restaurante cu specific divers la parterul complexului.

SOLICITĂ OFERTA!

Și unul dintre colegii noștri vă va contacta în maxim 30 minute.


    Call Now Button