Companie

Despre ALEZZI - dezvoltator imobiliar

Dezvoltăm în siguranță, investiții pe termen lung!

Alezzi.ro reprezintă unul dintre cei mai remarcabili dezvoltatori imobiliari din Constanța, Mamaia și Mamaia Nord.
Încă de la finalizarea primului proiect, în peste 8 ani de experiență, am reușit să ne punem amprenta pe piața imobiliară constănțeană, prin proiecte de renume, începând de la Alezzi Beach Resort, Nord10 by Alezzi, Alezzi Infinity Resort&SPA și continuând cu Alezzi Odyssey și Alezzi Towers.
În toate proiectele noastre punem suflet, construind cu responsabilitate, atenție la detalii și arhitectură inovatoare proiecte ce îți devin casă!
Investim în mod constant în calitate, ne dezvoltăm din ce în ce mai mult, pe măsură ce gândim proiecte noi.

Viziune

Alezzi aspiră să fie un simbol al inovației și excelenței în dezvoltarea imobiliară pe litoralul românesc. Ne propunem să transformăm Constanța, Mamaia Nord și Năvodari în destinații de referință pentru locuințe moderne și sustenabile, creând un echilibru armonios între confortul urban și frumusețea naturală a Mării Negre.

Misiune

Misiunea Alezzi este de a dezvolta proiecte imobiliare care să răspundă nevoilor comunității locale, integrând sustenabilitatea și inovația în fiecare aspect al construcțiilor noastre. Ne angajăm să oferim locuințe de calitate, spații comerciale și de recreere care să îmbogățească experiența de viață pe litoral, respectând în același timp mediul înconjurător și tradițiile locale.

Valori

Sustenabilitate: Fiecare proiect este conceput cu un profund respect față de mediul înconjurător, promovând eficiența energetică și materialele ecologice. Fiecare proiect al nostru este o promisiune către natură și comunitate. Ne angajăm să păstrăm frumusețea Mării Negre și să respectăm mediul înconjurător, integrând tehnologii verzi și practici sustenabile. Litoralul nu este doar un decor pentru proiectele noastre, ci un partener vital, pe care îl prețuim și protejăm.

Inovație: Ne angajăm să implementăm cele mai noi tehnologii și soluții de design pentru a crea spații de locuit care să reflecte modernitatea și confortul. Inovația nu este doar un cuvânt la modă pentru noi, ci reprezintă nucleul fiecărei inițiative Alezzi. Integram tehnologii de ultimă oră și design avangardist, asigurându-ne că fiecare spațiu este nu doar estetic, ci și funcțional, adaptabil și pregătit pentru viitor.

Comunitate: Punem accent pe crearea de spații care să faciliteze interacțiunea și coeziunea comunitară, susținând dezvoltarea locală și integrarea socială. La Alezzi, credem că dezvoltarea imobiliară nu este doar despre construirea de clădiri, ci despre crearea unor comunități vii, vibrante, care să reflecte frumusețea și dinamismul litoralului românesc.

Calitate: Ne dedicăm să oferim standarde înalte de calitate în construcții, finisaje și servicii pentru clienții noștri. Calitatea este în ADN-ul Alezzi. Fiecare detaliu, fiecare material și fiecare serviciu reflectă angajamentul nostru pentru excelență. Ne mândrim cu fiecare proiect, știind că acesta va fi un simbol al calității și inovației pe litoral.

Responsabilitate Socială: Suntem angajați în a aduce un impact pozitiv în comunitatea locală, susținând inițiative sociale și culturale. Ne angajăm să fim mai mult decât un dezvoltator imobiliar. Suntem parte activă a comunității, contribuind la bunăstarea socială, culturală și economică a regiunii. Fiecare proiect Alezzi poartă în el speranța și angajamentul pentru un viitor mai bun pentru toți locuitorii săi.

Integritate: Conducem afacerea cu transparență, etică și responsabilitate, construind relații de încredere cu clienții, partenerii și angajații noștri. Lucrăm cu deschidere, onestitate și respect. Relațiile noastre cu clienții, partenerii și comunitatea sunt bazate pe încredere și integritate. Suntem Alezzi, și suntem aici pentru a schimba litoralul românesc, un proiect, o comunitate, o viață de fiecare dată.

Istoric

2016
2016

Alezzi Beach Resort – pentru o experiență de vacanță completă, complexul vă pune la dispoziție apartamente spațioase, cu design actual și confortabile. Arhitectura este concepută astfel încât fiecare dintre cele 160 de apartamente să aibă vedere laterală la Marea Neagră.

2019
2019

Nord10 by Alezzi – cu o amplasare optimă față de plajă, majoritatea punctelor de interes cu hiper market și sens giratoriu în proximitate. La un pas de plajă – doar 3 minute de mers în ritm de vară te despart de promenada Năvodari și plajele din zonă. În complexul de

2020
2020

Alezzi Infinity Resort&SPA – un proiect exclusivist, finalizat în prima linie la mare, cu o priveliște de îți taie respirația! Apartamente la cheie cu facilități exclusiviste. Ansamblul finalizat în 2022, de peste 400 de apartamente cu 2, 3 camere și studio-uri din Mamaia Nord, vă propune o nouă filozofie selectă

2021
2021

Alezzi Odyssey – Multitudinea facilităților, spațiile generoase, compartimentările inteligente, grădinile și arhitectura sustenabilă completează cu succes amplasarea proiectului din apropierea mării. Avantajele creează un ambient perfect pentru un stil de viață ecologic, armonios și modern.

2021
2021

Alezzi Towers – se remarcă prin arhitectura sa contemporană și designul elegant, fiind considerat un simbol al luxului și al confortului în Mamaia Nord. Complexul rezidențial oferă o gamă diversă de facilități și servicii exclusiviste, precum piscină exterioară situată la etajul 9, restaurant cu terasă, spații verzi și zone de

De ce să ne alegi?

CONSTRUIM ÎN LOCAȚII EXCELENTE

Pentru că ne dorim să oferim o infrastructură de înaltă calitate în zonele în care construim, astfel încât locuitorii să aibă acces ușor la facilități și servicii importante pentru un stil de viață confortabil.

NE AXĂM PE PROIECTE INOVATIVE

Promovarea proiectelor inovative ne ajută să rămânem la curent cu tendințele și evoluțiile din domeniu și să ne adaptăm la schimbările din societate. Prin proiectele inovative, avem ocazia de a experimenta și de a găsi soluții creative la problemele existente.

SERVICII DE PROPERTY MANAGEMENT

Serviciile de property management sunt utile pentru proprietarii care nu doresc sau nu au timpul pentru a gestiona singuri proprietățile lor imobiliare. Aceste servicii pot fi contractate atât de persoane fizice, cât și de companii sau investitori imobiliari.

OFERIM FACILITĂȚI EXCLUSIVE

Oferim facilități exclusive pentru a vă asigura o experiență unică și de înaltă calitate. Facilitățile noastre exclusive se disting prin designul modern și elegant, precum și prin dotările de lux.

GÂNDIM APARTAMENTE SPAȚIOASE ȘI COMPARTIMENTATE INTELIGENT

Gândirea apartamentelor spațioase și compartimentate inteligent implică planificare și utilizarea eficientă a spațiului disponibil. Fiecare colț de metru pătrat poate fi optimizat prin soluții creative, culori luminoase și mobilier multifuncțional.

 

PLĂȚI EȘALONATE LA DEZVOLTATOR

Plățile eșalonate la dezvoltator reprezintă o metodă de plată a prețului unei proprietăți imobiliare în rate, pe parcursul unei perioade de timp acordată de dezvoltatorul imobiliar.

Cariere

La Alezzi Imobiliare, ne străduim să creăm un mediu de lucru inspirat de valori precum profesionalismul, integritatea și excelența în serviciile oferite clienților noștri. Suntem mândri de echipa noastră talentată și diversă, care ne ajută să fim lideri în domeniul imobiliar. Pentru a vă alătura echipei noastre și a împărți pasiunea noastră pentru lumea imobiliară, vă invităm să trimiteți CV-ul dumneavoastră.


    Încarcă CV

    Call Now Button