Locul unde planurile tale devin realitate!

Multitudinea facilităților, spațiile generoase, compartimentările inteligente, grădinile și arhitectura sustenabilă completează cu succes amplasarea proiectului din apropierea mării. Avantajele creează un ambiet perfect pentru un stil de viață ecologic, armonios și modern. Apartamentele se predau la cheie și includ următoarele facilități:

Proiectul este în curs de dezvoltare și la final va avea 4 imobile cu 4 structuri de scări dispuse pe 11 etaje având un total de 579 de apartamente cu 2 camere cu diferite compartimentări pentru a putea satisface și cele mai exigente gusturi. ALEZZI ODYSSEY este un ansamblul rezidențial care se bucură de caracteristici deosebite, poziționare excelentă, arhitectură sustenabilă, grădini și zone pentru relaxare, apartamente premium cu terase generoase și finisaje de cea mai bună calitate. Ai oportunitatea să faci parte din familia ALEZZI și să te bucuri de vacanță tot timpul anului în propria locuință!

Ne găsești pe social media

Contactează-ne pentru vizionare

Începând cu luna Mai am dat startul Tombolei pentru toți viitori proprietari din Alezzi Odyssey, ce au șansa să câștige un apartament la mare! 
Achiziționează acum un apartament în complexul Alezzi Odyssey și te poți bucura de încă unul cadou, daca ești printre primii 200 de fericiți proprietari. 

Apartamente de vânzare Mamaia Nord

Investește în cele mai recente proiecte exclusiviste marca Alezzi

Apartamente cu facilități Mamaia Nord

Stadiul lucrărilor Alezzi Odyssey

Vezi stadiul lucrărilor pentru cel mai amplu resort din Mamaia Nord, cu apartamente de vânzare și facilități premium

Comparați anunțuri

Comparaţie