Investește în Alezzi Infinity

INTRĂ ÎN CONTACT CU UN CONSULTANT ALEZZI


  INVESTIȚII PE TERMEN LUNG

  Alezzi.ro reprezintă unul dintre cei mai remarcabili dezvoltatori imobiliari din Constanța, Mamaia și Mamaia Nord.

  Încă de la finalizarea primului proiect, în peste 8 ani de experiență, am reușit să ne punem amprenta pe piața imobiliară constănțeană, prin proiecte de renume, începând de la Alezzi Beach Resort, Nord10 by Alezzi, Alezzi Infinity Resort&SPA și continuând cu Alezzi Odyssey și Alezzi Towers.

  În toate proiectele noastre punem suflet, construind cu responsabilitate, atenție la detalii și arhitectură inovatoare proiecte ce îți devin casă!
  Investim în mod constant în calitate, ne dezvoltăm din ce în ce mai mult, pe măsură ce gândim proiecte noi.

  FACILITĂȚI

  piscină exterioară adulți
  zonă SPA, Fitness/Aerobic indoor & outdoor
  inner garden
  stație de încărcare mașini electrice
  piscină exterioară copii
  restaurant cu terasă exterioară
  spații de relaxare
  pool bar

  INVESTEȘTE ÎN ALEZZI INFINITY

  Alezzi îți va oferi o listă de proiecte de investiții imobiliare disponibile. Explorează această listă și alege proiectul care se potrivește cel mai bine obiectivelor tale de investiții și nivelului de risc acceptat.

  După ce ai ales un proiect, stabilește suma pe care dorești să o investești și plasează un ordin de cumpărare. Ai posibilitatea să investești integral suma dorită sau să o împarți în mai multe tranșe.

  De ce să investești în Alezzi Infinity?

  RANDAMENT INVESTIȚIONAL

  Investițiile în proprietăți imobiliare reprezintă o modalitate solidă de a-ți dezvolta portofoliul financiar și de a obține venituri pasive pe termen lung. Un aspect esențial al acestui proces este evaluarea și maximizarea randamentului investițional. Randamentul în imobiliare nu se limitează doar la creșterea valorii proprietății, ci include și veniturile recurente generate de aceasta.

  80% APRECIERE ÎN TIMP

  Investițiile imobiliare în apartamentele de la malul mării oferă o oportunitate excepțională de creștere a valorii proprietății. Mamaia Nord reprezintă o locație de atracție constantă, iar proprietățile de aici au beneficiat de o apreciere notabilă în decursul anilor. Factori precum cererea turistică crescută și dezvoltarea infrastructurii contribuie la această creștere consistentă a valorii. Aprecierea de 80% în timp nu este doar o cifră impresionantă, ci și o dovadă a potențialului de randament investițional pe care îl pot oferi apartamentele la malul mării. Această creștere nu doar protejează capitalul investit, ci și contribuie la generarea unui profit semnificativ.

  PROPERTY MANAGEMENT

  În lumea investițiilor imobiliare, un partener de property management de încredere nu este doar un partener – este cheia către succesul pe termen lung și plus valoare semnificativă pentru proprietatea ta. Un partener orientat către satisfacția locatarilor este cheia pentru o comunitate prosperă și atrăgătoare, de aceea alegem să fim parteneri cu cei ce pot avea rezultate garantate. Atunci când visezi la o investiție imobiliară de succes, alegerea partenerului de property management nu este doar o decizie – este o investiție într-un viitor prosper pentru proprietatea ta. Descoperă cum acest partener poate aduce plus valoare și transforma simpla achiziție într-o reușită pe termen lung.

  SERVICII PREMIUM

  Proiectul nostru redefinește conceptul de rezidențial premium, oferind o experiență de neegalat la malul mării. Aici, fiecare detaliu a fost conceput pentru a îmbina perfecțiunea arhitecturală cu facilitățile de ultimă generație, aducând în același timp un aer proaspăt de inovație în experiența de locuire. Fie că alegi un apartament cu două camere sau cu o configurație mai generoasă, vei experimenta confortul absolut. Bucură-te de o varietate de opțiuni culinare și de shopping direct la tine acasă. Cu restaurant și terasă la un pas distanță și spații comerciale în cadrul complexului, Alezzi Infinity devine nu doar o locuință, ci și o destinație în sine.

  CITEȘTE PE BLOG

  Stadiul lucrărilor la ansamblul rezidențial Alezzi

  septembrie 13, 2023

  Ansamblul rezidențial Alezzi este un proiect rezidențial amplasat într-o zonă rezidențială liniștită și...

  Prezentare ansamblu hotelier și rezidențial Alezzi

  septembrie 13, 2023

  Ansamblul hotelier și rezidențial Alezzi este un proiect imobiliar de lux localizat într-una...

  SOLICITĂ OFERTA!


   Call Now Button